Вашият любимец - нашата страст
PURINA® DOG CHOW® Light пълноценна храна за кучета в зряла възраст, пуйка, суха храна, 2.5kg

PURINA® DOG CHOW® Light пълноценна храна за кучета в зряла възраст, пуйка, суха храна, 2.5kg

Няма гласове
Налични размери:
2,5kg
  • С Пуйка
  • Без добавени изкуствени оцветители, ароматизанти или консерванти
  • Направена с подбрани естествени съставки
  • С естествен пребиотик
  • 100% пълноценна и балансирана формула, която гарантира здравословно хранене. Създадена от ветеринарите и експертите по хранене на Purina. Експерти в храненето от 1926г.
  • Предлага се в специализираните зоомагазини
  • Създадена да бъде рециклируема. Степента на рециклиране на опаковката може да е варира в различните страни. Моля, проверете за Вашата страна на нашия сайт
Преглед на продукта

ХРАНЕНЕ СПОРЕД СПЕЦИФИЧНИТЕ НУЖДИ Също като вас - ние знаем, че кучетата са най-щастливи и здрави, когато са свободни да живеят развихрен живот - както би трябвало истинските кучета... да са навън, да изследват света и да се забавляват! Ето защо Purina въз основа на опита ни в храненето и поведението на кучетата от 1926г. създадоха DOG CHOW: Специализирана гама от храни с подбрани естествени съставки като грах, моркови, цикория и пълнозърнести култури.
Благодарение на естествения пребиотик, DOG CHOW помага за подобряване на здравето на храносмилателната система на Вашето куче и го предпазва отвътре навън, за да може то да живее активен и любопитен живот.

Dog Chow: Освободи истинското куче отвътре
Кучетата със здравословен апетит, въпреки че водят активен и любопитен живот, са склонни към напълняване. Ето защо Purina Dog Chow създаде диетична храна, за да осигури правилното хранене за тези кучета. Тя е направена с по-ниски нива на мазнини, за да се погрижи за идеалното телесно състояние на кучето, така че то да е готово да опознае света! Също така е формулирана с подбрани естествени съставки и естествен пребиотик, които подпомагат храносмилането. И всичко това е без никакви добавени изкуствени оцветители, ароматизанти и консерванти.

История за истинско куче
Хъни е спасено куче и наистина успях да видя как излезе от черупката си. В началото беше малко срамежлива, но после наистина се отвори. Тя е мила, нежна, но и палава! Сега тя е истински ИЗСЛЕДОВАТЕЛ - обожава плажа, обича да се забавлява. Преследването на птиците на плажа, прави деня и пълноценен. Беше изумително да гледам как излиза от черупката си. Такава трансформация. Държа под око нейното тегло и я храня с вкусната по-лека формула. Джо и Анди от Уиръл. Лека формула за възрастни кучета 1+ година
 

ХРАНЕНЕ СПОРЕД СПЕЦИФИЧНИТЕ НУЖДИ. 100% пълноценна и балансирана храна за Вашето куче в зряла възраст. С подбрани естествени съставки и без никакви добавени изкуствени оцветители, ароматизанти и консерванти.

ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ, подкрепено от специфична комбинация между фибри и цикория - естествен пребиотик, който доказано помага за подобряване здравето на храносмилателната система.

ИДЕАЛНО ТЕЛЕСНО СЪСТОЯНИЕ. Правилният баланс на протеини и мазнини помага при отслабване и при поддържане на идеалното тегло

Твърди изпражнения: С каша от цвекло, която спомага за подобряване качеството на изпражненията и регулиране на чревния тракт

Кастриране: 
също така подходяща за кучета, които са кастрирани, за да им помогне да поддържат чиста телесна маса.

Съставки & хранене

Съставки:

Зърнени култури♥ (55% пълнозърнести култури), месо и месни субпродукти (20%от които 4% пуйка), протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход (от които 2% каша от цвекло на прах), масла и мазнини, Зеленчуци♥ (1.1% изсушен корен от цикория, 0.08% изсушен грах, 0.08% изсушен морков), минерали.

♥ естествени съставки.

Аналитични съставки:

Протеини : 25 %,
Съдържание на мазнини : 8 %,
Сурова пепел : 8 %,
Хранителни влакнини : 3.5 %. 

 

Хранителни добавки:

IU/kg : Vit A : 18900 ; Vit D3 : 1100 ; : 90 ;
mg/kg : 3b103 : (Fe: 78) ; 3b202 : (I: 1.9) ; 3b405 : (Cu: 8.7) ; 3b503 : (Mn: 5.9) ; 3b605 : (Zn: 110) ; 3b801 : (Se: 0.19).


Антиоксиданти.

Ръководство за хранене

Насоки за хранене: Тези стойности са средни количества, базирани на нормално активни кученца при нормални температури на околната среда.. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на Вашето куче. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.
Приемането на достатъчно количество вода е задължителна част от здравословното ежедневно хранене.

Отзиви

Няма гласове

Напиши отзив

Would you recommend this item?
Images
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Няма гласове

Напиши отзив

Would you recommend this item?
Images
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.