Вашият любимец - нашата страст
Purina® Dog Chow® Puppy суха храна за кученца до 12 месеца, пиле, 2.5kg

Purina® Dog Chow® Puppy суха храна за кученца до 12 месеца, пиле, 2.5kg

Няма гласове
Налични размери:
2,5kg
  • ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ - осигурено от специфична комбинация от фибри и цикория - естествен пребиотик, който доказано помага за подобряване на здравето на храносмилателната система.
  • ЗДРАВОСЛОВНА ЗАЩИТА. С антиоксиданти, които подпомагат естествените защитни сили на организма.
  • РАЗВИТИЕ НА ЗРЕНИЕТО И МОЗЪКА. С DHA, основен елемент за подрастващи кученца.
  • ЗДРАВИ ЗЪБИ И КОСТИ. С незаменими минерали и витамини, които помагат за поддържането на здрави зъби и кости.
  • Подходяща е също и за бременни/кърмещи женски кучета.
Преглед на продукта

Хранене според конкретните нужди
Като теб, ние знаем, че кучетата са най-щастливи, когато са свободни да живеят развихрен живот, както би трябвало истинските кучета... на открито, да изследват света и да се забавляват! Ето защо Purina, базирана на нашия опит в храненето и поведението на кучетата от 1926 г., създадохме DOG CHOW: Приспособена гама храни с естествен пребиотик и подбрани естествени съставки като грах, морков, цикория и пълнозърнести култури.
Благодарение на естествения пребиотик, DOG CHOW помага за подобряване на храносмилателното здраве на Вашето куче и го предпазва отвътре навън, за да може то да живее активен и любопитен живот.

Dog Chow: Освободете истинското куче отвътре
Душене, преследване и изучаване - всичко е ново за твоето малко кученце и порастването е трудна работа! Ето защо Purina® Dog Chow® за малки кученца съдържа антиоксиданти, които да подкрепят естествените защитни сили и DHA, основен елемент за подрастващи кученца. Тя също така е формулирана с подбрани естествени съставки и естествен пребиотик, които подпомагат храносмилането, за да сте сигурни, че Вашето малко кученце е готово да изследва света около себе си всеки ден. И ние направихме всичко това без да включваме добавени изкуствени оцветители, ароматизанти или консерванти.

История за истинско куче: Тъй като Лени е порода Унгарска визла, той е истински ПРИЯТЕЛ, наистина куче, което обича да бъде с теб. Майка му също е част от нашето семейство затова ние знаем от кого го е наследил! Това го прави прекрасно семейно куче - обича хората. Перфектният приятел. Той тича около 5 минути и после се връща пак обратно. Той не е куче само за един член от семейството. Привързан е към цялото семейство. Дори помни хора, които не е виждал повече от година. Това е просто част от неговия характер. Майкъл, от Лондон. Кученца до 1 година С Пиле Без добавени изкуствени оцветители, ароматизанти или консерванти Направена с подбрани естествени съставки С естествен пребиотик 100% пълноценна и балансирана формула, която гарантира здравословно хранене. Създадена от ветеринарите и  експертите по хранене на Purina. Експерти в храненето от 1926 година.

Ние правим стотици проверки на качеството в нашите фабрики всеки ден, за да можете да получите качеството, което очаквате. Винаги.

Проектирана да бъде рециклируема. Степента на рециклиране на опаковката може да варира в различните държави. Моля, проверете за Вашата страна на нашия сайт

Проектирана да бъде рециклируема. Степента на рециклиране на опаковката може да варира в различните държави. Моля, проверете за Вашата страна на нашия сайт: https://www.purina.bg/. 
 

Съставки & хранене

Съставки:

Зърнени култури♥ (43% пълнозърнести култури), месо и месни субпродукти (25%от които 4% пиле), масла и мазнини, протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, Vegetables♥ (1.1% изсушен корен от цикория, 0.08% изсушени моркови, 0.08% изсушен грах), минерали.

♥ естествени съставки. 

Аналитични съставки:

Протеини : 28 %,
Съдържание на мазнини : 14 %,
Сурова пепел : 7.5 %,
Хранителни влакнини : 3 %,
DHA : 0.05 %. 

 

Хранителни добавки:

IU/kg : Vit A : 22600 ; Vit D3 : 1300 ; : 100 ;
mg/kg : 3b103 : (Fe: 93) ; 3b202 : (I: 2.3) ; 3b405 : (Cu: 10) ; 3b503 : (Mn: 7.1) ; 3b605 : (Zn: 130) ; 3b801 : (Se: 0.22).


Антиоксиданти.

Ръководство за хранене

Насоки за хранене: Тези стойности са средни количества, базирани на нормално активни кученца при нормални температури на околната среда.. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на Вашето куче. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.
Приемането на достатъчно количество вода е задължителна част от здравословното ежедневно хранене.

Отзиви

Няма гласове

Напиши отзив

Would you recommend this item?
Images
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Няма гласове

Напиши отзив

Would you recommend this item?
Images
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.