Вашият любимец - нашата страст
PURINA® DOG CHOW® Adult Пълноценна храна за кучета в зряла възраст, агне, суха, чувал, 14kg

PURINA® DOG CHOW® Adult Пълноценна храна за кучета в зряла възраст, агне, суха, чувал, 14kg

Няма гласове
Налични размери:
14kg
  • ХРАНЕНЕ СПОРЕД СПЕЦИФИЧНИТЕ НУЖДИ. 100% пълноценна и балансирана храна за Вашето куче. С подбрани естествени съставки и без никакви добавени изкуствени оцветители, ароматизанти и консерванти.
  • ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ, подкрепено от специфична комбинация между фибри и цикория - естествен пребиотик, който доказано помага за подобряване здравето на храносмилателната система.
  • ЗДРАВИ МУСКУЛИ. С протеин, който подпомага поддържането на мускулите
  • ЗДРАВА КОЖА И ЛЪСКАВА КОЗИНА. С витамини, цинк и Омега 3&6 мастни киселини, които помагат за поддържане на здрава кожа и красива, лъскава козина.
  • ЗДРАВИ ЗЪБИ И КОСТИ. С незаменими минерали и витамини, които се грижат за здрави зъби и кости.
Преглед на продукта

ХРАНЕНЕ СПОРЕД СПЕЦИФИЧНИТЕ НУЖДИ
Също като вас - ние знаем, че кучетата са най-щастливи и здрави, когато са свободни да живеят развихрен живот - както би трябвало истинските кучета .... да са навън, да изследват света и да се забавляват! Ето защо Purina въз основа на опита ни в храненето и поведението на кучетата от 1926 г. създадоха DOG CHOW: Специализирана гама от храни с подбрани естествени съставки като грах, моркови, цикория и пълнозърнести култури.
Благодарение на естествения пребиотик, DOG CHOW помага за подобряване на здравето на храносмилателната система на Вашето куче и го предпазва отвътре навън, за да може то да живее активен и любопитен живот..

Dog Chow: Освободи истинското куче отвътре Да си истинско куче означава да бягаш, скачаш, преследваш и да живееш свободно. Така че кучето се нуждае от храна, която да подхранва неговия естествен ентусиазъм. Ето защо Purina Dog Chow, храна съобразена със специфичните нужди за възрастни кучета, включва основни витамини и минерали, които поддържат здравето на костите и високото ниво на протеин, за да подпомогнат поддържането на мускулите. Също така е формулирана с подбрани естествени съставки и естествен пребиотик, които се грижат за здравословното храносмилане, което помага на кучето да е във върхова форма цял ден! И всичко това без никакви добавени изкуствени оцветители, ароматизанти или консерванти

История на истинско куче
Важно е, че познавате кучето отвътре. И Лола е ЛАКОМНИК, без съмнение. Тя души всичко, тя трябва да знае къде е всичко. Изследва света чрез муцуната и носа си, като опитва всичко, което открие. Ние живеем извън града, така че има мого неща за изследване. Тя е пожарникарско куче, но тъй като е голям лакомник, избягвам да ѝ давам лакомства по време на обучението-цялото ѝ внимание ще е насочено към храната! Линдзи, от Престън. Възрастни кучета 1+ година С Агне Без добавени изкуствени оцветители, ароматизанти или консерванти Направена с подбрани естествени съставки С естествен пребиотик 100% пълноценна и балансирана формула, която гарантира здравословно хранене Създадена от ветеринарите и експертите по хранене на Purina. Експерти в храненето от 1926г..

Всеки ден ние правим стотици проверки на качеството в нашите фабрики, за да получавате високото качество, което очаквате. Винаги.

Предлага се в специализираните зоомагазини

Създадена да бъде рециклируема. Степента на рециклиране на опаковката може да варира в различните страни. Моля проверете за Вашата страна на нашия сайт
 

Съставки & хранене

Съставки:

Зърнени култури♥ (48% пълнозърнести култури), месо и месни субпродукти (20%от които 4% агне), протеинови екстракти от зеленчуци, масла и мазнини, продукти с растителен произход, Vegetables♥ (1.1% изсушен корен от цикория, 0.08% изсушен грах, 0.08% изсушен морков), минерали, Консерванти, витамини, аминокиселини, Антиоксиданти.

♥ естествени съставки. 

Хранителни добавки:

IU/kg : Витамин А : 21000 ; Витамин D3 : 1200 ; Витамин Е : 100 ;
mg/kg : Железен (II) сулфат монохидрат : (Fe: 87) ; Калциев йодат анхидрид : (I: 2.1) ; Меден (II) сулфат пентахидрат : (Cu: 9.6) ; Манганов сулфат монохидрат : (Mn: 6.6) ; Цинков сулфат монохидрат : (Zn: 120) ; Натриев селенит : (Se: 0.21). 

Ръководство за хранене

Насоки за хранене: Тези стойности са средни количества, базирани на нормално активни кученца при нормални температури на околната среда.. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на Вашето куче. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.
Приемането на достатъчно количество вода е задължителна част от здравословното ежедневно хранене.

Отзиви

Няма гласове

Напиши отзив

Would you recommend this item?
Images
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Няма гласове

Напиши отзив

Would you recommend this item?
Images
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.